sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Tähdistä tippunut?!

Photobucket

En oikein tiennyt mikä olin - olinko kevät- vai ruohoSipuli. Mistä olin tullut ja minne menossa?!? Kuka minut oli tänne lähettänyt ja mikä oli tehtäväni? Täällä kuitenkin olin ja katselin Tähtiä…

Photobucket

… ja revontulia. Olinko siis saapunut Lappiin?

Photobucket

Oli puoliyö ja kaupungissa – kai tämä paikka nyt oli kaupunki – oli hiljaista, vain yökyöpelit kuten minä, olivat liikkeellä. Suunnistin kaupungintalolle kysyäkseni asuinpaikkaa itselleni ja kumppanilleni Salmiakille. Pakko täältä oli meille joku paikka löytää.

Photobucket

Revontulien loistaessa vielä yötaivaalla taksi kuljetti meitä kohti mökkiämme. Eipä ollut paljon valinnan varaa, joko ottaa se mökki tai asua taivasalla. Miettimiseen ei mennyt aikaa – parempi tassun alla kuin taivasalla – sateella on ikävää asua ulkona!

Photobucket

Pieni lenkki vielä Salmiakin kanssa ja sitten untenmaille…

Photobucket

”Kuule Salmiakki – kyllä me täällä pärjätään! ”

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

”Hyvä on – saat halauksen, mutta sitten minun on mentävä kirjoittamaan sitä juttua lehteen, jotta saamme rahaa ruokaan.”

Photobucket

Yön pimeinä tunteina tuntemattomuudesta kaupunkiin saapuivat Pia Sipuli ja uskollinen koriansa Salmiakki. He asettautuivat asumaan kaatopaikan viereiseen varasto mökkiin. ÄH- siis uskollinen koiransa Salmiakki…

Photobucket

Päivät kuluivat ja muodostivat pian viikon ja toisenkin, en vieläkään tiennyt mistä olin tullut ja minne menossa. Salmiakki seurasi minua kaikkialle, mutta muuten oli niin hiljaista, niin kovin hiljaista…

Photobucket

Hiljaista oli koirapuistossa ja kaupassa. Hiljaista oli kirjastossa ja Kasinolla. Hiljaista oli kaikkialla – olinko siis tullut aavekaupunkiin?! Eikö täällä asunut ketään?!

Photobucket

Iltaisin sain kävellä yksinäisyydessä Salmiakin kanssa pimeillä kujilla ja kaduilla.

Photobucket

Sitten tapahtui ihme! Se oli suuri ihme! Menin kuntosalille ja jo pihalla näin I H M I S E N! Täällä siis todella asui joku muukin kuin minä ja Salmiakki.

Photobucket

Täällä asui toinenkin IHMINEN! Nyt olivat maailmankirjat sekaisin!

1 kommentti:

  1. Jippii, tää oli kuin olikin ilmestynyt! Hienoa! Löysin profiilisivusi kautta tämän. Kivaa lukea piiiitkästä aikaa sinun sims-tarinaa. Tykkään. Erikoinen tunnelma, kun tuo simisi näyttää niin... tutulta ;);)

    VastaaPoista